Zending van A naar B

Iedere koerier kan een zending van A naar B brengen. Dat doet Transmoto Express ook. Dit doet Transmoto Express goed. In de tijd die wij bestaan (meer dan 30 jaar) zijn wij nooit een zending kwijtgeraakt. In ons systeem doen we dit door uitwisselen van zendingen op te heffen. De koerier die de zending bij u ophaalt is persoonlijk verantwoordelijk voor de aflevering van de zending.

Uitwisselen van zendingen zijn de zwakste schakel binnen de koeriersbranche. Bij de grote koeriersdiensten zijn dit de plaatsen waar uw zending zoek kunnen raken.

Binnen ons systeem rijdt de koerier, die uw zending bij u in ontvangst neemt, direct door naar het adres waar uw zending moet worden afgeleverd. Dit is naast de snelste werkwijze ook de veiligste.

Uw zending is onze zorg.

Retour zending

Niet iedere koerier kan retourzendingen meenemen bij het afleveren. Dit omdat veel koeriers de tijd niet hebben om te wachten tot de retourzending gereed is. Bij Transmoto Express kan de koerier de tijd nemen om te wachten tot de retourzending gereed is. Moeten er handelingen verricht worden aan de goederen die u aan de koerier mee gaf of moet een overeenkomst gelezen en gecontroleerd worden voor dat deze weer naar u terug komen. De Transmoto Express koerier wacht graag om uw zending weer retour te nemen.

spoed lokaal

Spoed Lokaal

Voor spoedwerk binnen Rotterdam is spoed lokaal de oplossing. Binnen 30 minuten na opdracht komt het door u gewenste voertuig bij u (binnen Rotterdam)voorrijden

Lees verder
spoed nationaal

Spoed Nationaal

Voor spoedwerk binnen Nederland is spoed nationaal de oplossing. Binnen 30 minuten na opdracht komt het door u gewenste voertuig bij u (binnen Rotterdam)voorrijden.

Lees verder
spoed internationaal

Spoed internationaal

Voor spoedwerk binnen de EU is spoed internationaal de oplossing. Binnen 30 minuten na opdracht komt het door u gewenste voertuig bij u (binnen Rotterdam)voorrijden.

Lees verder
meerwerk

Meerwerk

De Transmoto Express koerier is in staat meerwerk te leveren wanneer u dat wenst. Voorbeelden van dit meerwerk zijn...

Lees verder